Oldal kiválasztása

Neked mik maradnak meg egy-egy project, nyaralás, vagy akár egy év kapcsán, ha visszagondolsz?

Tedd a szívedre a kezed, nem az eredmények, a célok, hanem érzések, pillanatok jutnak eszedbe. Azok az érzések, amiket közben megéltél. Pillanatok amik magukkal ragadtak.

Hadd magyarázzam el érthetően két ellentétes példával:  van egy projected, ami sikeres lett, elérted a kitűzött célt, megkaptad érte az elismerést, anyagi jutalmat, stb… De közben szenvedtél, kimerültél, ostoroztad magad, hogy miért nincs időd semmi másra. Szerinted ez akkor egy sikeres időszak volt? Nem hiszem, hogy ez jut róla eszedbe, hanem a fáradt, kiégett, elégedetlen pillanatok és érzések.

Vagy adott egy nyaralás, amikor megnéztél 100 látnivalót, utaztál, de közben stresszes voltál, hogy minden rendben lesz-e, odaérsz-e időben mindenhova, történik-e valami rossz, aggódsz az anyagiak miatt, feszült vagy, idegeskedsz. Mi marad meg? Ez, jó volt jó volt, szép dolgokat láttam, de közben…

Az érzések, megélések amik mindennek értéket adnak. Így azt gondolom erre kell igazán figyelned. Arra, hogy hogy éled a mindennapokat, és mennyire tudsz egyensúlyban élni önmagaddal és a külvilággal, harmóniában, önazonosan.

Hogyan? Tudatosan.

A LindaYoga alkalmazásban találsz bőven segítséget, én pedig ott leszek melletted és segítek! Várlak szeretettel a programban!

Linda

A szerzőről

jóga, LindaYoga

Namaste, üdvözöllek!

Linda vagyok, a LindaYoga alapítója, ami azért született meg, hogy bárkinek bárhol, kezdőknek-haladóknak, földrajzi korlát nélkül segítsen a jóga világában eligazodni és fejlődni.

Válassz kínálatunkból és legyél közösségünk részese!

 

 

Hírlevél