Oldal kiválasztása

Tudod mi a flow?

Az a jelenség, azok a kis pillanatok sokasága, amikor a jelenben, vagy, jól vagy, helyeden vagy, és beszippant a most. Ilyenkor kizárul a külvilág, vagy épp eggyé válsz vele, és a részed lesz, de te teljesen elmerülsz ebben az állapotban. Ilyenkor nincs idő, nincs probléma, nincs nyomás, nincs stressz. Tudod mi van helyettük? Béke, elégedettség, önszeretet és hála, a jelen pillanat….

Könnyű mondani, könnyű neked!?

Nem csak  mondani könnyű, megélni, és elérni is, csak meg kell találnod a saját flow generátorodat, azt a tevékenységet, ami neked ezt az élményt adja. Van univerzális módszer, a meditáció, de emellett ezer dolog lehet ez:  sport, tánc, zene, séta, könyv, MUNKA, légzés, tudatos étkezés vagy kávézás, egy saját rituálé, mandala készítés, főzés, és ne feledjük a játékot!!!!!, stb…

Amint beazonosítod neked mi jelenti ezt, csináld minél többet, legyél benne minél többet!

Nekem sem könnyű, de egyre jobban megy.

A nagyon emlékezetes ilyen élményeim mind apróságnak tűnnek, és midennapinak, rengeteg van, de párat megosztok veletek, pl.:

  • Egy nyaraláskor egyedül a kávézóban ülve a hála, szeretet és helyemen vagyok érzése…
  • A kisfiammal a tengerparton való meditáció és napi séták során a boldogság, minden jó érzése…
  • A férjemmel a víz alatt egy pipával úszva a biztonság, csak a most van, életöröm érzése…
  • Vagy épp a játszótéren egy hintában fekve a légzésemet figyelő ellopott pillanatok, amik a minden rendben, csoda van, jelen vagyok érzése hat át….

Ezekhez egy forint sem kell, többórás meditáció sem kell, gyakorlat sem kell, idő sem kell…. Csak te.

A LindaYoga alkalmazásban találsz bőven segítséget, én pedig ott leszek melletted és segítek! Várlak szeretettel a programban!

Linda

A szerzőről

jóga, LindaYoga

Namaste, üdvözöllek!

Linda vagyok, a LindaYoga alapítója, ami azért született meg, hogy bárkinek bárhol, kezdőknek-haladóknak, földrajzi korlát nélkül segítsen a jóga világában eligazodni és fejlődni.

Válassz kínálatunkból és legyél közösségünk részese!

 

 

Hírlevél