Oldal kiválasztása

Egy 10 milliószoros nap margórája…

Nem kell mindig nagy dolgokat csinálni, nem kell mindig világmegváltó terveket szőni. Tudod miért?

Mert az életed nagy részét a kis dolgot adják össze. A mindennapi események, percek, „átlagos pillanatok”. Ezeket kell jól élni.

Nézzünk egy napot, miből áll…rutinszerű pillanatok sokaságából, ugye? Mi volt a mai napban? Á, semmi, csak egy átlagos nap. De DanMillman óta tudjuk, hogy NINCSENEK ÁTLAGOS PILLANATOK!

A mindennapjainkban kell megtalálni a csodákat, a boldogságot a jót, a sikereket, és ez eredményezi, hogy az életünk is az lesz.

Nem egy sikeres projekt, egy igazgatói szék, egy sportgyőzelem, vagy egy topforma, vagy egy tökéletesen beállított családi kép fogja az életedet meghatározni, ezek átmenetiek és sokszor több a szenvedés mögöttük, mint a hasznuk.

A mindennapokat jól élni, ez a siker és a boldogság kulcsa.

Hogy hogyan? Tudatosan.

A meditáció és jóga (amúgy ez a kettő egy, vagyis egymás részei 😊 ) kapcsán is mindig azt mondom, nem az a fő lényeg mennyit, mit és hogyan gyakorolsz, hanem, hogy ezt hogy tudod a hétköznapokban alkalmazni.

Ülhetsz napi 1 órában a meditációs párnán kitartóan, ha például a kapcsolataid romlanak, az életed szétesik, elégedetlen vagy és feszült. 1 óra nem kompenzálja a 23-at.

A hétköznapi pillanatokban van a csoda.

A LindaYoga alkalmazásban találsz bőven segítséget, én pedig ott leszek melletted és segítek! Várlak szeretettel a programban!

Linda

A szerzőről

jóga, LindaYoga

Namaste, üdvözöllek!

Linda vagyok, a LindaYoga alapítója, ami azért született meg, hogy bárkinek bárhol, kezdőknek-haladóknak, földrajzi korlát nélkül segítsen a jóga világában eligazodni és fejlődni.

Válassz kínálatunkból és legyél közösségünk részese!

 

 

Hírlevél