Oldal kiválasztása

A lindayoga program

Mi is az a lindaYoga

Egy virtuális térben elhelyezett szolgáltatáscsomag, melyből minden egyes érdeklődő ki tudja választani azt az elemet amire, vagy amikre neki szüksége van. Komplex programokat nyújt, mely nem szeparáltan, lokálisan segít, hanem holisztikus eszközöket ad, holisztikus problémákra. Sokkal többet ad egy videótárnál: Nem kell keresgetned a rengeteg videó közül, készen kapod a napi gyakorlásodat.

Szakmailag megalkotott programsorokat biztosítunk, célzott pszichológiai és az egyensúlyt elősegítő támogató anyagokkal. Nem csak testmozgást kapsz, de ha csak az érdekel, akkor elég figyelmen kívül hagynod a többi segítséget.

Ha plusz tudásra vágysz, lehetőséged van nálunk beszerezni azt.

Nyomon követjük gyakorlásod és fejlődésed.

Kérdéseiddel fesztelenül fordulhatsz hozzánk.

Ha igényled, fogjuk a kezed.

Valódi segítséget szeretnénk nyújtani.

Ahhoz nyújt eszközöket és támogató segítséget, hogy az igényeknek megfelelően minden résztvevő  képessé váljon saját maga egyensúlyának megteremtésére és megtartására. A LindaYoga legkiemelkedőbb értéke:  a célfókuszú megközelítés.

Mit jelent, hogy fókuszprogram?

Egy problémát, területet és az ahhoz kapcsolódó megoldáskört tesszük középpontba. Minden esetben megismerkedünk a probléma definiciójával, kialakulásának tényezőivel, megelőzésének lehetőségeivel, kezelésének módjaival, és körbejárjuk a megoldás elemeit. Minden anyagban megtalálhatóak  a jógagyakorlatok, mozgás mellett szakmai, és a problémához kapcsolódó előadások, pszichológiai megközelítő gyakorlatok és előadások, magyarázatok.

az alapítóról

Mühl-Kovács Linda vagyok, jóga-, sport- és meditációoktató

Közgazdász diplomámat jógaszőnyegre cseréltem és az első spirituális tanfolyamom után, lassan 12 éve a mindennapjaim része a jóga és a meditáció. Tapasztalataimmal szeretnék másoknak is segíteni, ezért született meg a LindaYoga. 

képek a LindaYoga mindennapjaiból