Oldal kiválasztása

Van ez a nagyon jó mondat az „Ízek, imák, szerelmek” című filmben, ami már akkor is megfogott, amikor nagyon rég a barátnőimmel a moziban először néztük a filmet: „Időnként, mert felborul az egyensúly a szerelem miatt, attól még egyensúlyban lehet az életed.”

Elárulom én már szinte kívülről tudom a filmet, annyiszor megnéztem azóta.

Ugyan itt a szerelemről van szó, de ez bármivel behelyettesíthető és igaz. Attól, hogy épp kibillent állapotban vagy egy külső vagy belső hatás miatt, még lehetsz jól, lehet egyensúlyban.

Néha az életünkben elviszi a fókuszt egy-egy élethelyzet, terület, trauma, cél. Ez teljesen rendben van.

A lényeg, hogy tisztában legyél ezzel, tudatosítsd, fogadd el, hogy most ez van, ha kell, süppedj el benne kicsit, é hagyd, hogy vigyen az ár.

Ha tudatosan csinálod semmi baj nincs ezzel, lelkesedj egy új hobbiért, hajts egy pozícióért, kicsit sajnáld magad egy csalódás esetén. Ha tudatos vagy, rendben vagy.

A lényeg, hogy aztán rázd meg magad, és kerülj vissza a tengelyedbe, tegyél a harmóniádért.

Nem lehet folyton középen lenni, deeeee, lehet szűkíteni a kibillenések szögét, és egyensúlyban tartani az életet!

A LindaYoga alkalmazásban találsz bőven segítséget, én pedig ott leszek melletted és segítek! Várlak szeretettel a programban!

Linda

A szerzőről

jóga, LindaYoga

Namaste, üdvözöllek!

Linda vagyok, a LindaYoga alapítója, ami azért született meg, hogy bárkinek bárhol, kezdőknek-haladóknak, földrajzi korlát nélkül segítsen a jóga világában eligazodni és fejlődni.

Válassz kínálatunkból és legyél közösségünk részese!

 

 

Hírlevél