Oldal kiválasztása

 Karácsonyi ajándékötlet 

dec 19, 2022 | Jóga, LindaYoga, szeretet

A karácsonyi ajándékozás nem mindig egyszerű. A sokadik bögre, ruha, elektronikai eszköz nem mindig jó választás. Van, amikor valami többet szeretnél kapni, olyat, ami előremutató és egész évben veled van.  A te ajándékod magadnak legyen valódi érték, olyan, amiért egy éven át hálás leszel! Ebben szeretnék most neked segíteni.

 

 

December 23-ig kedvezményes áron juthatsz hozzá az éves LindaYoga Program előfizetéshez. Lepd meg magad, vagy kérd ezt a lehetőséget karácsonyra a családodtól. 

 

Ezzel a mondhatni online bérlettel 12 hónapon keresztül kapsz hozzáférést minden videómhoz. Kiválaszthatod, hogy melyik programot szeretnéd megcsinálni és a saját tempódban haladhatsz. 

 

 

A következő év is tartogat számos célt, amit szeretnél elérni, vagy olyan problémát, amit szeretnél megoldani. 

 

 

Immunerősítés, alakformálás, testtartásjavítás, hormonális problémák megoldása is szerepel a programjaim között. Kezdőtől haladóig bárki elkezdheti, végig itt leszek és bármikor fordulhatsz hozzám tanácsért, segítségért . 

 

 

 

A szerzőről

jóga, LindaYoga

Namaste, üdvözöllek!

Linda vagyok, a LindaYoga alapítója, ami azért született meg, hogy bárkinek bárhol, kezdőknek-haladóknak, földrajzi korlát nélkül segítsen a jóga világában eligazodni és fejlődni.

Válassz kínálatunkból és legyél közösségünk részese!

 

 

Hírlevél