Oldal kiválasztása

Így használd a LindaYoga alkalmazást!

Regisztráció és belépés menete:

Ha még nem regisztráltál, teljesen új előfizető vagy:

1.     Regisztrálj a lindayoga.hu oldalon az előfizetés gombra kattintva!

2.     Menj végig a regisztráció és előfizetés folyamatán. Az e-mailben kapott jelszóval lépj be a programba!

3.     A programban már vár segédletünk, mely végigvezet az egyéni beállításaid lépésein: válassz kínálatunkból, jelöld meg, hogy mely napokon szeretnél gyakorolni, miként haladhatsz előre.

4.     Kezdd el a kiválasztott programot!

Ha már regisztráltál korábban:

1.     Lépj be jelszavaddal az app.lindayoga.hu oldalon az alkalmazásba

2.     Folytasd a megkezdett progamodat, vagy kezdj el egy újat!

Program tudnivalói és használata:

  1. Egyszerre egy programot tudsz végezni, de bármikor nyugodtan válthatsz egy másikra, és elkezdheted az újat. A félbehagyott programot is bármikor újra tudod kezdeni, vagy onnan folytatni ahol korábban abbahagytad
  2. Egy alkalommal több gyakorlatsomagot is el tudsz végezni egymás után ugyanabban a kurzusban. lyenkor az automatikusan megjelenő következő gyakorlat(csomag) sorára kell kattintanod.
  3. Előrehaladásod automatikus: Kiválaszthatod, hogy a hét mely napjain szeretnél gyakorolni (H, K, Sz. Cs, P, Szo, V) . Innentől kezdve ezeken a napokon a programba lépve készen vár téged a soron következő  gyakorlatcsomagod. De ettől eltérő időpontban is bármikor folytathatod a kurzusod. Belépést köveően az aktuális kurzusodnál találod a következő gyakorlatod, vagy gyakorlatocsomagod.
  4. Ha végeztél egy jógaprogrammal, akkor pedig nincs más dolgod, csak, hogy válassz egy másikat és kezdd el, vagy az épp befejezett tanfolyamot újra tudod kezdeni az elejétől, de a későbbiekben is bármikor van lehetőséged az újrakezdésére.
  5. Kezdőoldal, vagyis a kurzuskínálat oldalát erre a két ikonra kattintva éred el.

A kurzuskínálatot át tudod nézni, a leírásokat elolvasgatni, választani.

  1. Kurzus megtekintése, kiálasztása: Bármelyik kurzus képére kattintva be tudsz lépni a hozzá tartozó információs felülethez.
  1. Aktuális gyakorlatorod elérése: épernyőkép jobb felső sarkában található ikonok közül a középsőre kattintva az aktuális kurzusod aktuális gyakorlatsorához visz a rendszer.
  1. Beállításaid kezelése, félbehagyott és elvégzett kurzusok megtekintése: Képernyőkép jobb felső sarkában található ikonok közül a fogaskerék ikonra kattintva módosíthatod a beállításaidat és megjelenik sz összes elkezdett kurzusod,azokat folytathatod, újrakezdheted.
  1. A beállítások oldalán legalul megjelenő menüsávban elérheted a ÁSZF-et, Adatvédelmi szabályzatot, a profilodat, és az előfizetés almenüket.

Profilom menüpont: személyes adataid változtatása, jelszó módosítás, kilépés lehetőségeit találod itt.

Előfizetésem menüpont: Itt tudod megtekinteni előfizetésed aktuális állapotát, a számláidat, tagságod megújítását.

 

Tanfolyamok tartalma: 

7 napos kurzusaink, szűkített kezdő tanfolyamunk és a folyamatos középhaladó gyakorlóprogramunk klasszikus tanfolyamok, vagyis csak jógaórákat tartalmaznak.

Fókuszprogmjaink, speciális jógatanfolyamaink viszont a jógaórák mellett ismereranyagokkal, meditációkkal, relaxációkkal. pszichológiai gyakorlatokkal és tudásanyagokkal, légzőgyakorlatokkal egészülnek ki

A gyakorlatban ez úgy néz ki az alakformáló jógaprogramot példaként kiemelve: nem csak kemény jógaórákból áll, hanem előadásokból a túlsúly okairól pszichológiai és jógaoktatói, sportoktatói értelmezésben is, emellett meditációkat, relaxációkat, gyakorlatokat, melyekkel a megoldást segítjük.

És uganígy van ez a többi jógaprogram esetében is.

Ha ezt nem szeretnéd, hanem csak jógaórára vágysz, azt is megadjuk neked 7 napos mini kurzusainkkal, kezdő gyakorlati kurzusunkkal és középhaladó rendszeres gyakorlatprogramunkkal.

Ahhoz nyújtunk eszközöket és támogató segítséget, hogy az igényeknek megfelelően minden résztvevő  képessé váljon saját maga egyensúlyának megteremtésére és megtartására. A LindaYoga legkiemelkedőbb értéke:  a célfókuszú megközelítés és az egyedi struktúra.

 

 

 

A szerzőről

jóga, LindaYoga

Namaste, üdvözöllek!

Linda vagyok, a LindaYoga alapítója, ami azért született meg, hogy bárkinek bárhol, kezdőknek-haladóknak, földrajzi korlát nélkül segítsen a jóga világában eligazodni és fejlődni.

Válassz kínálatunkból és legyél közösségünk részese!

 

 

Hírlevél