Oldal kiválasztása

Így használd a programot!

Ha még nem regisztráltál, teljesen új előfizető vagy:

 • Regisztrálj a lindayoga.hu oldalon az előfizetés gombra kattintva!
 • Menj végig a regisztráció és előfizetés folyamatán. Az e-mailben kapott jelszóval lépj be a programba!
 • A programban már vár segédletünk, mely végigvezet az egyéni beállításaid lépésein: válassz kínálatunkból, jelöld meg, hogy a hét mely napjain szeretnél gyakorolni, miként haladhatsz előr
 • Kezdd el a kiválasztott programot!

   Ha már regisztráltál korábban:

   • Lépj be jelszavaddal az app.lindayoga.hu oldalon az alkalmazásba
   • Folytasd a megkezdett progamodat, vagy kezdj el egy újat!

     

     

    Fontos tudnivalók a program működéséről:

    • A programstruktúra lépésről lépésre vezet végig az órákon, építkezve.
    • Nem kell tenned semmi pluszt  az előrehaladás érdekben, ha nem szeretnél. A kijelölt napokon megérkezik gyakorlásanyagod. Ha pigenőnapon lépsz be, akkor lehetőséged van az előző alkalom ismétlésére, vagy a következő alkalomra ugrásra.
    • Ha többet szretnl gyakorolni az aznapi adagodnál, akkor a napi etap befejezését követően lehetőséged van a következő alkalom elvégzésére is.
    • Egyszerre egy programot tudsz végezni, de bármikor nyugodtan válthatsz egy másikra, és elkezdheted az újat. Ezzel biztosítjuk neked az eredményes és biztonságos haladást. Kiválasztottál egy célt, azon vezetünk végig, úgy, ahogy a legeredményesebb.
    • Ha gyorsabban szeretnél haladni, akkor módosítsd beállításaidat, így akár naponta új csomagot kaphatsz.
    • Ha lassabban haladnál, vagy átmenetileg szüneteltetnéd például egy utazás, betegség vagy sűrű hét miatt, akkor ennek megfelelően jelöld a gyakorlónapokat. Az időszak végén újra módosíthatod az eredeti menetrend szerint.
    • Ha végeztél egy jógaprogrammal, akkor pedig nincs más dolgod, csak, hogy válassz egy másikat és kezdd el azt.

     

     

    Tanfolyamok tartalma: 

    7 napos kurzusaink, szűkített kezdő tanfolyamunk és a folyamatos középhaladó gyakorlóprogramunk klasszikus tanfolyamok, vagyis csak jógaórákat tartalmaznak.

    Fókuszprogmjaink, speciális jógatanfolyamaink viszont a jógaórák mellett ismereranyagokkal, meditációkkal, relaxációkkal. pszichológiai gyakorlatokkal és tudásanyagokkal, légzőgyakorlatokkal egészülnek ki

    A gyakorlatban ez úgy néz ki az alakformáló jógaprogramot példaként kiemelve: nem csak kemény jógaórákból áll, hanem előadásokból a túlsúly okairól pszichológiai és jógaoktatói, sportoktatói értelmezésben is, emellett meditációkat, relaxációkat, gyakorlatokat, melyekkel a megoldást segítjük.

    És uganígy van ez a többi jógaprogram esetében is.

    Ha ezt nem szeretnéd, hanem csak jógaórára vágysz, azt is megadjuk neked 7 napos mini kurzusainkkal, kezdő gyakorlati kurzusunkkal és középhaladó rendszeres gyakorlatprogramunkkal.

    Ahhoz nyújtunk eszközöket és támogató segítséget, hogy az igényeknek megfelelően minden résztvevő  képessé váljon saját maga egyensúlyának megteremtésére és megtartására. A LindaYoga legkiemelkedőbb értéke:  a célfókuszú megközelítés és az egyedi struktúra.

     

     

     

    A szerzőről

    jóga, LindaYoga

    Namaste, üdvözöllek!

    Linda vagyok, a LindaYoga alapítója, ami azért született meg, hogy bárkinek bárhol, kezdőknek-haladóknak, földrajzi korlát nélkül segítsen a jóga világában eligazodni és fejlődni.

    Válassz kínálatunkból és legyél közösségünk részese!

     

     

    Hírlevél