Oldal kiválasztása

A lindayoga program-

valódi megoldás, tartós eredmény

Mi is az a lindaYoga program és hogy működik?! 

Magyarországon egyedi rendszer és tanfolyamstruktúra a jógaoktatás és önfelesztés területén. Másként működik és mást nyújt, mint a piacon jelenleg megtalálható többi jógatanfolyam, vagy videótár.

Alkalmazásunkon keresztül előfizethetsz szolgáltatásunkra,  kiválaszthatod, hogy mely programunkat és mikor használnád.  Utána hátradőlhetsz, mert mi dolgozunk helyetted. A beállított paraméterek alapján tálcán nyújtjuk neked a bejelölt napokon a kész gyakorlásanyagodat. Neked csak el kell végezned azt.

A kényelmen túl ennek célja, hogy eredményesen tudj előre haladni, biztonságos keretek között.

Valódi segítséget szeretnénk nyújtani, így nem csak jógagyakorlatokat találsz anyagaink között, hanem pszichológus által kidolgozott és előadott anyagokat, ismeretanyagokat, meditációkat, légzőgyakorltokat is. Speciálisan összeállítva, a kiválasztott célodnak megfelelően. Ezek olyan gyakorlatok,amelyeket könnyen megtanulhatsz és használni tudod őket a hétköznapi helyzetekben.

A kiválasztott célod kínálatunk szerint lehet:

Speciális probléma megoldása: alakformálás-fogyás, immunerősítés, hormonrendszer egyensúlya, emésztésjavítás, testtartás javítás, egyensúly és erő, stresszoldás, FitJóga témájú kurzusok szerepelnek

Ha csak jógázni szeretnél: kezdő jógaprogram, középhaladó jógaprogram, 7 napos minikurzusok, FitJóga program

Ülömunkát végzel: Home Office jógaprogram

Ha csak a meditáció, vagy légzőgyakorlatok érdekelnek: meditációs kurzus, pránajáma tanfolyam

Ahhoz nyújtunk eszközöket és támogató segítséget, hogy az igényeknek megfelelően minden résztvevő  képessé váljon saját maga egyensúlyának megteremtésére és megtartására. A LindaYoga legkiemelkedőbb értéke:  a célfókuszú megközelítés és az egyedi struktúra.

Mit jelent, hogy fókuszprogram?

Egy problémát, területet és az ahhoz kapcsolódó megoldáskört tesszük középpontba. Minden esetben megismerkedünk a probléma definiciójával, kialakulásának tényezőivel, megelőzésének lehetőségeivel, kezelésének módjaival, és körbejárjuk a megoldás elemeit. Minden anyagban megtalálhatóak  a jógagyakorlatok, mozgás mellett szakmai, és a problémához kapcsolódó előadások, pszichológiai megközelítő gyakorlatok és előadások, magyarázatok.

gerinccsavarás

az alapítóról

Mühl-Kovács Linda vagyok, jóga-, sport- és meditációoktató, kommunikátor

Közgazdász diplomámat jógaszőnyegre cseréltem és az első spirituális tanfolyamom után, lassan 12 éve a mindennapjaim része a jóga és a meditáció. Tapasztalataimmal szeretnék másoknak is segíteni, ezért született meg a LindaYoga.