Oldal kiválasztása

Lazulj, mozdulj, vágj bele!

Vital jóga Lindával.

Jóga mindenkinek

“Gyakorolj, a többi jön magától!”

Pattabhi Jois

A jóga nem egyenlő az ászanák megtanulásával és végzésével, a jógának igen kis szelete csupán a testmozgás és testhelyzetek gyakorlása. De az alábbiakban, oldalamon, a köznyelvnek és az általánosan elfogadott felfogásnak megfelelően a jóga szó alatt az ászanagyakorlás alapú foglalkozást értem és alkalmazom.

Vállalati programok

“A példamutatás nem a legfontosabb dolog, amivel másokat befolyásolhatunk – hanem az egyetlen.”

Albert Schweitzer

A munkahelyi egészségfejlesztés a vállalatok számára nem pusztán egy alkalmazotti juttatás, hanem a cég és munkavállaló közös érdeke.

Higgye el, az egyik legjobb dolog, amit kollegáiért, a vállaltért és a közös környezet harmóniájáért tehet az, hogy eszközt ad kezükbe!

Meditáció és koncentráció

“Az élet meditáció, minden más csak a figyelmet vonja el.”

Ken Follett

A meditáció természetes, egyszerű és ingyenes szérum, mellyel megnyithatod szíved és tudatod a világra, önmagadra. Mely segít oldani feszültségeidet és problémáidat, valamint boldogabbá, elégedettebbé, egészségesebbé, harmonikussá válni. Ez a szérum mai világunkban aranyat ér.

Ha egy üzenetem lehetne csupán az önmegismerés és a spiritualitás útjára térőknek, akkor talán ezt mondanám: keressék meg a saját motivációjukat, saját mestereiket, saját gyakorlataikat (saját jógastílusukat, meditációs technikákat, közösséget, intenzitást, stb…) és merjenek elmélyülni benne. Lazuljanak bele a változás áramlásába, és ne szegje kedvüket, ha valami nem tökéletes, rájönnek majd, hogy minden az, és semmi sem.