Oldal kiválasztása

ELŐFIZETÉS

ELŐFIZETÉS

A Linda Yoga szolgáltatásait 3 előfizetési modellben lehet elérni:

  • 1 hónapos, automatikusan megújuló előfizetés
  • 6 hónapos, automatikusan megújuló előfizetés
  • 1 éves, automatikusan megújuló előfizetés.

Az előfizetési díj megfizetése után a felhasználó automatikus hozzáférést kap a linda yoga applikáció jóga programjaihoz.

Az előfizetések megújulása azt jelenti, hogy az előfizetését annak lejáratakor a rendszer az eredetileg kiválasztott előfizetési idővel megújítja. Az automatikus megújulás folyamatos elérést biztosít a szoftver használatához. A célja, hogy kényelmes és egyszerű módon biztosítsa a futó jógaprogramok folytonosságát. Az előfizetés automatikus megújítását az előfizetési időszakon belül bármikor felmondhatja a felhasználó. Az előfizetés lemondását a profil oldalon tudja megtenni a felhasználó. A lemondás időpontjától függetlenül, a felhasználónak az előfizetés határidejéig megmarad a hozzáférése a szoftverhez. Az előfizetés lemondása után, annak lejáratakor a felhasználónak automatikusan megszűnik a hozzáférése a szoftverhez. A felhasználó bármikor újra aktiválhatja az előfizetését, ekkor automatikusan újra hozzáférést kap a szoftver teljes szolgáltatásaihoz.

 A felhasználó adatainak végleges törlését a profil oldalon teheti meg, ezután minden személyes adata törlésre kerül, továbbiakban csak új regisztráció után tud a szoftverhez hozzáférni.

 A szolgáltató az árváltoztatás jogát fenntartja, ezért az előfizetési díj összege az új licenc megrendelése és a már meglévő vagy lejárt licenc meghosszabbítása esetén különbözhet. Az árváltozásról a szolgáltató a lindayoga.hu oldalon ad tájékoztatást, mindig az oldalon feltüntetett árak az érvényesek.