Oldal kiválasztása

A lindayoga program-

tartós eredmény kényelmesen

Mi is az a lindaYoga program és hogy működik?!

A LindaYoga, egy olyan egyedi jóga és önfejlesztő módszer, ami a jóga bölcsességét és a modern önfejlesztés tudományát ötvözi.

A program segít:

  • Megtanulni a jógapózokat, légzést és meditációt, amik javítják a fizikai és mentális egészségedet.
  • Megismerni a saját erősségeidet, gyengeségeidet, céljaidat és értékeidet, amik segítenek az önismeretedben és az önbizalmadban.
  • Megalkotni a saját jógagyakorlásod, ami illeszkedik az életstílusodhoz, az igényeidhez és a céljaidhoz.
  • Megvalósítani a változást, amire vágysz, legyen az testi, lelki vagy életvezetési területen.

Bárhol és bármikor elvégezheted, a saját tempódban és szinteden.

A prograban hozzáférhetsz:

  • Videókhoz, hanganyagokhoz, amik lépésről lépésre mutatják be a jógagyakorlatokat, a légző- és relaxációs technikákat, valamint az önfejlesztési feladatokat.
  • Információs anyagokhoz, amik elmélyítik a jógafilozófia és az önfejlesztés alapjait, és praktikus tanácsokat adnak a mindennapi alkalmazásukhoz.
  • Egyéni konzultációhoz, és kérdésed esetén biztos válaszokhoz.

Másként működik és mást nyújt, mint a piacon jelenleg megtalálható többi jógatanfolyam, vagy videótár.

Alkalmazásunkon keresztül előfizethetsz szolgáltatásunkra,  kiválaszthatod, hogy mely programunkat és mikor használnád.  A beállított paraméterek alapján tálcán nyújtjuk neked a bejelölt napokon a kész gyakorlásanyagodat.

A kényelmen túl ennek célja, hogy eredményesen tudj előre haladni, biztonságos keretek között.

Valódi segítséget szeretnénk nyújtani, így nem csak jógagyakorlatokat találsz anyagaink között, hanem pszichológus által kidolgozott és előadott anyagokat, ismeretanyagokat, meditációkat, légzőgyakorltokat is. Speciálisan összeállítva, a kiválasztott célodnak megfelelően. Ezek olyan gyakorlatok,amelyeket könnyen megtanulhatsz és használni tudod őket a hétköznapi helyzetekben.

 

Mit jelent, hogy fókuszprogram?

Egy problémát, területet és az ahhoz kapcsolódó megoldáskört tesszük középpontba. Minden esetben megismerkedünk a probléma definiciójával, kialakulásának tényezőivel, megelőzésének lehetőségeivel, kezelésének módjaival, és körbejárjuk a megoldás elemeit. Minden anyagban megtalálhatóak  a jógagyakorlatok, mozgás mellett szakmai, és a problémához kapcsolódó előadások, pszichológiai megközelítő gyakorlatok és előadások, magyarázatok.

gerinccsavarás

az alapítóról

Szia, Mühl-Kovács Linda vagyok, jógaoktató, jóllét nagykövet, meditáció oktató, sportoktató, kommunikátor, és számos titulus birtokosa, de a lényeg ez:  Közgazdász diplomámat jógaszőnyegre cseréltem annak érdekében, hogy minél többeknek segíthessek elérni a mindennapi egészség, boldogság állapotát.