Oldal kiválasztása
Tudod mi különbözteti meg a boldog embert a boldogtantól? A hozzáállása. Az, hogy tudatos, és rugalmas-e, mik a szokásai.
Bármi is történik SOSEM a helyes kérdés, hogy miért, hanem az, hogy MIHEZ KEZDJEK VELE?!
A fenti mondat meghatározó, és hatalmas segítség a mindennapokban, egyben amúgy a karma megértésében is. Ha jó történik, ritkán kérdezzük meg, hogy miért. Bezzeg, ha valami negatív dolog kerül elénk az az első kérdés, hogy miért.
Miért történik ez? Miért ezt kapom? Mivel érdemeltem ki? TÉVÚT!Nem érdekes miért van, nem érdekes minek a következménye, lehet találgatni, de felesleges. Egy dolog miatt lehet hasznos, ha a későbbiekben el szeretnéd kerülni ezeket.
Szóval irreleváns miért van ami van, ami fontos, hogy VAN. És ezzel kezdeni kell valamit. Lehetőleg jól.
Tehát a kérdés az, mihez kezdek vele? Ami van, azt már nem tudod befolyásolni, azt el kell viselni, de a jövőt tudod jól alakítani. Ilyenkor ez a dolgot, a jövőbe vetett magokat ültetni és nevelni, hogy az ne ilyen legyen.
Vannak az Equadori pálmák. Hallottál róluk?
Na ők, képesek többszáz métert is kúszni, ha az életkörülményeik rosszra fordulnak. Tipikus példák erre a hozzáállásra.
Két út van előtted ilyenkor. Folytatod a megszokott utat, a komfortzónát ami ide vezetett, vagy változtatsz és más szokásokat veszel fel, például a boldogságot.
A boldoggság csak 10-20%-ban múlik a külső körülményeken, az kutatási eredmény, tudományos kutatás alapján meghatározott arány.
Tudom, hogy a gyakorlatban nem egyszerű, lassú, nehéz, meg kell haladnod az eddigi önmagad, de van hozzá segítséged! 🙂
Szeretettel,
Linda

 

A szerzőről

jóga, LindaYoga

Namaste, üdvözöllek!

Linda vagyok, a LindaYoga alapítója, ami azért született meg, hogy bárkinek bárhol, kezdőknek-haladóknak, földrajzi korlát nélkül segítsen a jóga világában eligazodni és fejlődni.

Válassz kínálatunkból és legyél közösségünk részese!

 

 

Hírlevél