Oldal kiválasztása
Ha röviden akarnám megválaszolni a fenti felvetést azt mondanám, mert az egyensúlyod = boldogságod…. Csak épp ezt nem hisszük, nem érdekel minket, hátrasoroljuk. Persze persze, tudom, egyensúly, csak előtte még elvégzem ezt a százhúsz feladatot….
Tudod honnan tudod, hogy jó irányba haladsz? Onnan, hogy jól érzed magad a bőrödben. Jól vagy, harmóniában vagy önmagaddal és a környezeteddel is.
Persze lehetnek buktatók, visszaarcok kicsit, de összességében jó felé haladsz.
Ez nem egyenlő azzal, amikor magaddal is elhiteted, hogy jól vagy, közben érzed, hogy semmi nincs a helyén, szétesik az életed, dekocentrált vagy, hajtasz, rohansz, fáradt vagy.
Ilyenkor biztos, hogy nem vagy harmóniában.
Ha ideiglenesen van ilyen állapot, az eg kibillent helyzet, és ha utána jón a nyugi, pihi, chill, akkor az életed lehet harmóniában. Ellenben ha állandósul, nincs meg az ellenpólus, a kompenzáció, akkor lehetsz te sikeres, gazdag, szép, okos, nem leszel harmóniában és nem leszel boldog.
A legfontosabb dolog, ami az előrehaladásunkat bizonyítja: az egyensúly.
Nézzünk egy másik példát: amikor túl nagy figyelmet szentelünk pl. a meditációra, a befelé fordulásra, de ezzel együtt nem figyelünk arra, hogy a másokkal való kapcsolatainkban békések maradjunk, másokkal való kapcsolatainkban nehézségek merülnek fel. Kibillen az egyensúly.
Ezek a helyzetek vizsgák, amikkel nap, mint nap szembe kell néznünk, meg kell birkóznunk
velük. Előrehaladásunknak ez az igazi próbája.
És ezért meditálunk, jógázunk, hogy a hatásait a mindennapi életbe ki tudjuk vinni, és ott, a hétköznapi helyzeteinkben 0-24 órában tudjuk használni 🙂.
Szeretettel,
Linda

 

A szerzőről

jóga, LindaYoga

Namaste, üdvözöllek!

Linda vagyok, a LindaYoga alapítója, ami azért született meg, hogy bárkinek bárhol, kezdőknek-haladóknak, földrajzi korlát nélkül segítsen a jóga világában eligazodni és fejlődni.

Válassz kínálatunkból és legyél közösségünk részese!

 

 

Hírlevél